Jdi na obsah Jdi na menu
 


Život v družině

     Dobrý den,

 

chceme Vás tímto seznámit s náplní činností ve školní družině na příští pololetí,  informovat o akcích, které chystáme a zhodnotit uplynulý půlrok.

 

     V uplynulém půlroce jsme s dětmi chodili hodně ven se proběhnout a zasportovat si, ale i pozorovat přírodu. Povídali si o tradicích, připomněli významná výročí (100. výročí vzniku republiky, Bitva u Slavkova..).  Dětem se také moc líbila pěkně prezentovaná přednáška o Thajsku, která byla velice poutavá. Vyráběli jsme dárečky na "Vánoční jarmark", připravili "Vánoční dílničky". 

 

     V tomto pololetí připravujeme pro děti program v mobilním planetáriu (28. 2. 2019), chtěli bychom navštívit místní knihovnu v nových prostorách a ve spolupráci s MAP Slavkovsko (www.map-slavkov.cz) chceme děti seznámit blíže s okolní přírodou. Máme v plánu zařadit program s názvem  "Přilétá k nám jaro", kde se blíže seznámíme s naším ptactvem. Další zábavně-vzdělávací program má název "Ozoboti ve vaší družině", je to vlastně malý robotek, kterého se děti naučí zábavnou formou naprogramovat. Další program zařadíme podle aktuální situace. Připomeneme si Velikonoční tradice, uděláme dárek pro maminky ke "Dni matek", k "MDD" bude opět táborák s opékáním špekáčků. Nadále budeme trávit co nejvíce času venku, když to počasí dovolí. O všech akcích budeme rodiče aktuálně informovat. 

 

 

Vychovatelky školní družiny

 

Náhledy fotografií ze složky Družina (únor)