Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kam jedeme ...

Škola v přírodě Prostřední Bečva - bývalé zařízení Krajského úřadu Moravskoslezského kraje -  je umístěna v malebném zákoutí Valašska – Vsetínských vrších – v podhůří Soláně, v těsné blízkosti malé obce Prostřední Bečva, 1 km od Hutiska - Solanec a 8 km od Rožnova pod Radhoštěm.

Standardně vybavené 5 - 6 lůžkové pokoje, společná sociální zařízení, koupelny se sprchami s teplou vodou, sušárna, jídelna s televizí, videem, DVD a klavírem, dětský bar, ošetřovna a izolace tvoří interiér dvouposchoďové hlavní budovy, ve které je zajištěno ubytování.

Pro výuku a odpolední činnost slouží samostatná dřevěná budova školy vzdálená 50 m od hlavní budovy, jejíž interiér tvoří 4 třídy vybavené tabulí, lavicemi a židlemi, šatnou a sociálním zařízením. Ve škole lze využít i 2 malé učebny ke sportovním účelům.

Exteriér školy v přírodě tvoří rozsáhlý oplocený pozemek o rozloze 3 ha, na kterém je možno využít travnaté fotbalové hřiště, antukový a asfaltový kurt, 2 koše na košíkovou,venkovní stolní tenis, průlezky, houpačky, ohniště, posezení a množství přírodních zákoutí.

Školy v přírodě mají stravu zajištěnu formou plné penze (5x denně). Pitný režim je zajištěn celodenně. V případě celodenního výletu je zajištěna studená strava (balíček) a večeře je s polévkou a teplým jídlem.