Jdi na obsah Jdi na menu
 


Akce ve školní jídelně

JAK VAŘIT CHUTNĚ A PŘITOM

ZDRAVĚ?

 


To nám předvede kuchař společnosti Podravka-Lagris a.s.

v pondělí 23.4.2012 v naší školní jídelně.

  

Pan Zbyněk Diatka nám ukáže, že i ze surovin, které u strávníků ve školních jídelnách nejsou příliš v oblibě, je možné připravit zdravé, chutné a na pohled lákavé menu.

 

Na co se můžeme těšit? 

 

Cizrno-brokolicová krémová polévka

Kuřecí kung-pao, dušená rýže

Jáhlový dezert s ovocným přelivem

  

Této ukázkové akce se zúčastní také žáci MŠ na ulici Václavská, kteří tento den budou obědvat  také ve školní jídelně.

 

akce-podravka-2012.jpg