Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zahájení školního roku 2013/2014

 V úterý 2. září se sešli všichni učitelé a žáci ve společenském sále na Václavské ulici, aby slavnostně zahájili nový školní rok a společně přivítali letošní prvňáčky.

Paní zástupkyně představila nejmladší žáčky publiku a na pódiu je přivítála jejich třídní učitelka Mgr. Kateřina Šujanová spolu se starostou obce. Do první třídy letos nastoupilo 19 dětí:  Drápal Metoděj, Hořava Vojtěch, Hrabálek Jan, Krauer Vojtěch, Műller David, Procházka Patrik, Přikryl Matyáš, Slabý Jakub, Štefl Vojtěch, Urban Dominik, Andrášy Eva, Benešová Nicol, Doubková Michaela, Gajdová Kateřina, Jandlová Veronika, Kousalová Kristýna, Štůsková Valentýna, Vanderková Tereza, Večeřová Anna.                

Kromě nich byly na pódiu drobným dárkem přivátány žákyně, které nově nastupují do vyšších ročníků: Patricie Spáčilová (9. tř.), Anna Randýsková (5. tř.), Lucie Pišová (5. tř.), Simona Gorčáková (5. tř.) a Petra Straková (4. tř.)

A nakonec byly představeny také nové posily pedagogického sboru: Mgr. Pavlína Stloukalová, Mgr. Tereza Smejkalová a Mgr. Renata Czelisová.

Pan starosta i paní ředitelka popřáli prvňákům ve svých projevech, aby se jim ve škole líbilo a ostatním žákům i pedagogům hodně úspěchů do nového školního roku.

Uměleckým programem tento slavnostní akt doprovodily žákyně Vendula Přikrylová, Lucie Floriánová, Kamila Daňková, Veronika Andrýsková a Eva Zourková, které jej nacvičily pod vedením paní učitelek Mgr. Hany Patschové a Mgr. Dany Kubínkové.